Utedusch Sunny 30

sunny 30 demerx soldusch

Sunny 30 är en utomhusdusch med en snygg, sexkantig design i mörka färger. Fem av duschens sex sidor är svarta, medan fronten är i blank (borstad) aluminium. Utomhusduschen har en inbyggd varmvattenberedare som värmer vattnet med hjälp av solen. Helt gratis varmvatten alltså.

Varmvattenberedaren rymmer 30 liter och ger en skönt tempererad dusch som varar i ungefär en kvart. Det varma vattnet blandas med det kalla vattnet från trädgårdsslangen (vilken den också ansluts till). Vill man göra en fast installation bör man kontakta en vs-installatör.

Tack vare ett blandningssystem kan man reglera hur mycket vatten från trädgårdsslangen man vill ha, samt hur mycket av det soluppvärmda vattnet man vill tillsätta. Reglaget sitter på duschens front och hanteras precis som vredet på en vanlig inomhusdusch. En bit under reglaget finns en kran för att skölja fötterna (eller annat i lägre höjd) med.

Till Butik Beställ

Hur installeras den?

Installationen av Sunny 30 är väldigt simpel. Först sätter du fast den i ett trädäck, en betongplatta eller i annan fast yta. När bottenplattan har skruvats fast i den fasta ytan, ansluter man bara duschen direkt till trädgårdsslangen. Vill man göra en fast installation, rekommenderas det att kontakta en vs-installatör.

Tänk på att placera Sunny 30 på en plats där den utsätts för så mycket solljus som möjligt. I starkt solsken kan vattnet komma upp i 60 grader.

För mer information kring installationen, vänligen se monteringsanvisningsbladet.

Produktinformation

  • Har en behållare som rymmer 30 liter varmvatten
  • Duschkroppen är tillverkad av aluminium.
  • Duschhuvudet är av kromad plast
  • Kan värma upp vatten till 60 grader i starkt solsken

vattenuppsamlare till utomhusdusch trädäck till demerx jordankare till utedusch duschhylla kabina