Utedusch Sunny 40

Sunny 40 utomhusdusch

Med sin 40-litersbehållare är uteduschen 40 Sunny en av de större modellerna på marknaden. Duschen är tillverkad av rostskyddat material och dess cylinderformade kropp är i helsvart. Inuti röret finns ett blandsystem integrerat som gör det möjligt att enkelt reglera temperaturen genom ett vred på dess framsida. Vredet används precis som på en ”vanlig” dusch.

När vredet riktas mot den kalla sidan (blå markering), förs huvudsakligen vatten från trädgårdsslangen ut genom duschmunstycket. När den är riktad mot den varma sidan (röd markering), är det istället det soluppvärmda vattnet som strömmar ut.

Tänk på att vattnet kan bli riktigt varmt, särskilt i starkt solsken (ca 60 grader). Var därför försiktig när du sätter på vattnet. Tänk på att alltid ha reglaget riktat mot den kalla sidan innan duschen påbörjas. Det är också en god idé att låta vattnet rinna ett par sekunder – detta eftersom att även hett vatten kan rinna ut först.

För att få snabbast möjliga uppvärmning – tänk på att placera Sunny 40 på en plats i trädgården där den utsätts för mycket solsken.

Till Butik Beställ

Produktinformation

  • Kopplas med standardkoppling (gardena) direkt till slangen i trädgården.
  • Alla duschens delar är av rostskyddat material.
  • För montage på betongplatta medföljer bultar.
  • Monteras på trädäck eller i betongplatta.

vattenuppsamlare till utomhusdusch trädäck till demerx jordankare till utedusch duschhylla kabina