RÄTT NAMN PÅ RÄTT DUSCH

Kärt barn har många namn. Så gäller även produkten som marknadsförs på denna webbplats. Men vad heter det egentligen?

<h2>Soldusch</h2>

Det är lätt att tro att en soldusch är en dusch som värms upp av solen. I så fall skulle ordet också passa perfekt till de duschar som erbjuds på denna sida. Men de allra flesta som använder det ordet menar ”Brun-Utan-Sol”-produkter. Tack vare en sprayflaska får man ”sol” på sig och blir brun. Inte det rätta namnet alltså.

 

<h2>Campingdusch</h2>

Ett ord som passar utmärkt för de enklare ”Water Bags” som hängs upp för att man ska kunna duscha 5-10 minuter. På campingen är allt lite mer primitiv – även duschen. Både<a title=”Campingdusch” href=”https://utedusch.nu/campingdusch/”> Super Solar Shower och Campingdusch med Pump </a>är vanliga.

 

 

<h3>Portabel Dusch</h3>

Väldigt få använder detta ord. Men är ganska talande gällande exempelvis <a title=”Campingdusch” href=”https://utedusch.nu/campingdusch/”>”Pocket Dush 10L”<img class=” size-thumbnail wp-image-178 aligncenter” src=”https://utedusch.nu/wp-content/uploads/2014/08/fickdusch-pocket_shower-150×150.jpg” alt=”fickdusch-pocket_shower” width=”150″ height=”150″ /></a>

 

<h3>Trädgårdsdusch</h3>

Ungefär lika många söker på detta ord som på campingdusch. Men troligtvis söker man efter två helt olika modeller. Detta ord vittnar om att den ska vara i trädgården och de flesta förknippar namnet med de breda ”metallrör” som placeras ut och sedan kopplas ihop med en vattenslang. Vattnet blir varmt tack vare solen. Skulle kunna vara det perfekta namnet…

 

 

 

<h3>Utomhusdusch</h3>

Skulle kunna vara det perfekta namnet då de används ute. Men det är en fjärdedel så många som säger detta ord som…

 

&nbsp;

 

&nbsp;

 

<h3>Utedusch</h3>

Det ord som de flesta använder så ur det perspektivet är det mest rätt. Ordet talar bara om att man får sig en skön duschstund ute och på så vis innefattar det alla modeller som finns på vår webbplats. Inte helt oväntat har vi därför valt utedusch.nu som namn.

 

 

&nbsp;

 

&nbsp;